Senior együttes

Aktuális

DEEP PURPLE - AZ ELSŐ DAL A 2017-ES ALBUMRÓL: TIME FOR BEDLAM

2016. december 15, Csütörtök

Az új Deep Purple album 2017 április 7-én jön ki az earMUSIC gondozásában, a címe InFinite lesz, és első kislemezdal korábban érkezett a vártnál. Az új albumot február 3-án megelőzi egy Time For Bedlam című EP - a nagylemezre nem kerülő dalokkal, kiadatlan felvételekkel.

A decemberi-januári HammerWorld magazinban egy Ian Gillan interjút is találsz.

Máris megismerkedhetsz a Time For Bedlam című új Deep Purple nótával.

 A 2017-es turnédátumokat is elkezdte bejelenteni a Deep Purple. Az új turné a The Long Goodbye nevet kapta, ami arra utal, hogy az utolsó nagy turnéjára készülhet a csapat, ami nem is lenne meglepetés, hiszen közeledik a megalakulásuk 50. évfordulója (2018-ban), és hát Ian Paice dobos nyári mini-stroke-ja is azt jelezte, hogy az életkor határt szabhat a vágyaiknak. Az már biztos, hogy május 17-én a bécsi Stadthalléban játszik a hard rock legenda.

Infó, jegyek - katt ide

www.facebook.com/officialdeeppurple
 

A 2013-as Now What? lemez folytatásának felvételei még az év elején indultak Nashville-ben, és a producer ezúttal is Bob Ezrin (KISS, Pink Floyd, Alice Cooper, Kansas stb.) volt.

A turnéval kapcsolatban az is biztos, hogy május 23-án és 24-én Lengyelországban játszanak majd, de fellépnek a francia Hellfesten is, novemberben pedig jön a brit turné, ahol a svéd Europe lesz a vendégbandájuk.
 


DEEP PURPLE - Time For Bedlam (szöveges videó a 2017-es InFinite albumhoz)
DEEP PURPLE - A második trailer a 2017-es InFinite albumhoz
DEEP PURPLE - Az első trailer a 2017-es InFinite albumhoz

 

 

Forrás: www.hammerword.hu

Bergendy - Darabokra törted a szívem

Vendégkönyv

Ha erre jársz, szólj hozzá, mondj véleményt! :-)