Senior együttes

Magunkról

Zenekarunk 1995-ben alakult egy vidám kaposvári zenésztársaságból. Alakulásunk óta rendszeresen lépünk fel különböző zenés rendezvényeken, bálokon, partikon, esküvőkön, klubokban és koncerteken. De igény szerint vállalunk: szobor-, illetve hídavatást, lakodalom esetében garanciában válópert is.

Öten vagyunk, különböző hangtechnikán (JBL, Mackie, Allen&Heat) szólalunk meg:

--------------------------------------------------------------------------

Óvári György
ének, gitár

 

Na mindegy, lesz ami lesz! Írok magamról egy pár sort... Képzeljétek el, 1972-ben nagy reményekkel kezdtem el focizni... amikor is... párhuzamosan az akkori legnagyobb nevű és legnépszerűbb együttes, a TŰZGOLYÓ lehetőséget adott a velük való zenélésre - az énekesük, a bátyám ugyanis bevonulási parancsot kapott.
A foci helyett a zenét választottam... ott legalább nem kell futni :-)
Nagyon szép évek következtek: sok élménnyel, rengeteg barátsággal és fantasztikus dallamos rockzenével. Később a Kristály együttesben töltöttem el 6-7 szép évet - ismert kaposvári zenészekkel.
A seregben dobosként  védtem a hazát!
1995. a SENIOR alakulási éve... 1-2 tagcsere után  a mostani felállás a tuti!!! Barátság, bolondozás, jókedv és örömzenélés jellemzi a csapatot...

Mikrofonjaim: SENHEISER EW-165
                     SHURE BETA 58

                     Shure Glxd BETA 87 A

         

 

Csanádi György 
basszusgitár, ének

1979-ben kezdtem zenével foglalkozni. Az iskolai próbálkozások után első csapatom a Have-Rock volt. Jártam az OSZK zenei stúdiójába és hivatásos működési engedélyt szereztem. A második fontos állomás a Nostra együttes. Itt a sok fellépésnek köszönhetően rengeteg tapasztalatot, rutint szereztem. A katonai szolgálat letöltése után a Happy End Band következett. Itt már énekes-basszusgitárosként nyomultam, kivételes képességű zenészekkel. Sokat tanultam tőlük. Fantasztikus időszak volt, több mint egy évtizedig tartott. Amikor megszűnt a zenekar, meghivást kaptam a SENIOR-ba. Azóta itt zenélek!

Hangszerek: Music Man Stingray 5, Fender Precision Bass 82', David Eden Roadrunner 600, David Eden D 410 XLT

Balogh Attila
billentyűs hangszerek,
tangóharmonika, vokál

 

 

 

Már kisgyermekként kapcsolatba kerültem a zenével, amikor szüleim beírattak a zeneiskolába. Középiskolás koromban az iskolai zenekarban próbálhattam ki a tudásomat, amit a zongoratanárnőmnél szereztem. Igaz, hogy a műfaj nem egyezett az akkori pop-rock divatzenével, de az alapok elegendőek voltak az együtt zenéléshez.
Ezt követően számtalan együttesben megfordultam rövidebb-hosszabb ideig, többek között a Mozaik; Nostra; Happy end Band; Numb zenekarokban.
A „Senior” együttesbe 2003-ban léptem be. Szeretek itt lenni, mert végre egy olyan csapatban vagyok, ahol hasonló gondolkodású és ízlésű emberek vesznek körül. Ez nagymértékben befolyásolta a sikerünket, melyet számtalan elismeréssel illettek.

Hangszereim: Roland VR-700; Roland XA, Korg N264

Szalai Richard
dob és ütőshangszerek 

1979 körül kezdett érdekelni a dobolás. Pár év múlva már az OSZK-ban tanultam a könnyűzenét. Első és meghatározó zenekarom a KÖLYÖK együttes volt, majd évekig hakniztam különböző formációkkal. 1998-ban kerültem a SENIOR-ba. Szerencsére azóta is elviselik a bolondságaimat!

Hangszereim: Roland TD-9 -PADTECH kombinációban megszólaló e-drum, akusztikusan SONOR 3003 maple szerkó TAMA masai bubinga     14x6-os pergővel, PAISTE 2002, SABIAN és Alchemy cinek 

 

 László Vilmos
gitár, vokál

Tizenhét éves korom óta gitározom. A rengeteg gyakorlással eltöltött év után jöttek a különböző helyi kisebb-nagyobb formációk. A több kevesebb sikeres-sikertelen próbálkozás után kb. tíz éve keresett meg az akkori Senior együttes, mivel gitáros poszton üresedés történt! Azóta itt pengetem a húrokat.

Hangszereim: Ibanez jem, Ibanez 320-470-550, Carvin Legacy combó amp. Line 6 Digitech effektek

  

Steller Péter: autós ember

        

2002 óta szállítom a zenekart. Szeretek velük lenni, mert egy vidám csapat. Rengeteg helyre eljutottam a fiúkkal, amit köszönök nekik. Éppen most akarom rábeszélni őket a felfújható "cuccra".

Hangszerem: VW LT28             

                                                            

Bergendy - Darabokra törted a szívem

Vendégkönyv

Ha erre jársz, szólj hozzá, mondj véleményt! :-)