Senior együttes

Aktuális

Mikkey Dee szerint vicces lenne Lemmyt hallani, amint Bon Jovit énekel

2013. október 26, Szombat

Mikkey Dee szerint vicces lenne Lemmyt hallani, amint Bon Jovit énekel

 
 

Lemmy és Phil Campbell mindketten azt mondták néhány évvel ezelőtt, hogy jó ötlet lenne egy teljesen akusztikus/blues-os album elkészítése. Ez még mindig napirenden van?  - kérdezték Mikkey Dee-t, a Motörhead dobosát.

"Az akusztikus részről nem tudok, de szeretnénk elkészíteni egy feldolgozás-albumot. Annyit mondhatok, hogy talán négy dalt felveszünk, és aztán lemezre tesszük. Ez egy nagy ötlet, és talán a következő album lesz egy feldolgozás-lemez, nem tudom." 

Majd arról faggatták Mikkey-t, hogy miféle feldolgozások fognak szerepelni majd ezen az albumon? 

"Még nem tudom. Csak annyit tudok, hogy én és Phil egyszer nagyot nevettünk azon, hogy milyen lenne, ha Lemmy Celine Diont vagy Barbara Streisandot énekelne (nevet). De ez persze csak vicc. Azonban az tényleg nagy móka lenne, ha hallhatnánk, ahogy Lemmy valami igazán magasat énekel... az tuti kinyírná! (nevet) Vagy mi is volt az a Bon Jovi-dal? Hogy is hívták... 'Living On A Prayer'! Neeeem, csak viccelek! Biztos vagyok benne, mi az, amit a legjobban szeretnénk: Lemmy imádta a The Beatlest, és valószínűleg egy Jimi Hendrix-számot választana, vagy valami ehhez hasonlót, én pedig egy Deep Purple-dalt dolgoznék fel szívesen... Sosem lehet tudni. Azt hiszem, hogy elég nagy a dalok választéka, de épp ez adja majd meg annak az albumnak a varázsát." - tette hozzá.

 

Ha már feldolgozásnál tartunk, íme a Metallica 'Enter Sandman'-je, Motörhead verzióba.

 

Motörhead - Enter Sandman 

 

Bergendy - Darabokra törted a szívem

Vendégkönyv

Ha erre jársz, szólj hozzá, mondj véleményt! :-)