Senior együttes

Aktuális

Sambora helyett a Buffalo Bills? Inkább amerikai foci csapartra költene Jon Bon Jovi

2013. november 26, Kedd

 

 

 

Számos forrás megerősítette, hogy a Bon Jovi frontembere, Jon Bon Jovi is érdeklődik a Buffalo Bills NFL csapat tulajdonosi posztja iránt.

A Bills jelenlegi tulajdonosa, Ralph Wilson, aki 95 éves és elég régóta betegeskedik. A csapat akkor lesz ismét eladó, ha Wilson elhunyt. Azonban nem a rocksztár az elsőszámú vevőjelölt, hanem a torontói Rogers Communications nevű vállalat, aki az utóbbi időben szoros kapcsolatot ápolt a Wilson családdal.

Jon Bon Jovi igen proaktív az ügyben, NFL tulajdonosokkal, igazgatókkal és szakemberekkel találkozott a cél érdekében. A múltban egyébként majdnem társtulajdonosa lett az Atlanta Falcons csapatának, azonban most mindenképpen egyedül szeretne belevágni az üzletbe.

Ahhoz hogy a rocksztár főrészvényese legyen a csapatnak hatalmas tőkére volna szüksége, de, mint arról a Rockbook is beszámolt a Bon Jovi lett az év legjobban kereső zenekara.

Sokakban felmerül a kérdés, hogy mi van eközben a gitáros Richie Samborával? Nos, számos médiaértesülés szerint, egyedül anyagi okai van annak, hogy a gitáros még mindig nem játszik a zenekarban.  

A Bills piaci értéke a Forbes magazin szerint mintegy 870 millió dollár, azaz kb. 200 milliárd forint. Sambora biztos nem kér ennyit…

 

Inkább a Buffalo Bills?

 

 

 

...mint Richie Sambora...?

 
 Forrás : www.rockbook.hu

Bergendy - Darabokra törted a szívem

Vendégkönyv

Ha erre jársz, szólj hozzá, mondj véleményt! :-)