Senior együttes

Aktuális

SLASH A LEHETSÉGES ÚJ GUNS N' ROSES ALBUMRÓL BESZÉLT

2019. február 19, Kedd
 
 

 

 
 
 
Slash idén Myles Kennedy-vel és a The Conspirators-szel turnézik és magyar koncertjük is lesz a soproni VOLT Fesztiválon, de a Guns N' Roses rajongók továbbra is arra kíváncsiak elsősorban, hogy lesz-e új album és a gitárosnak is ezt a kérdést tették fel egy új interjúban.
 
"Beszéltem erről Axl-lel, Duff-fal és Richard-dal, sőt, már vannak is ötleteink és felvett anyagain az új albumhoz. Ugyanakkor a Guns N' Roses-nál ez nem úgy működik, hogy eltervezünk valamit és tényleg tartjuk is hozzá magunkat, ezért csak azt tudom mondani, hogy bízunk benne, hogy lesz új album, de azt nem tudom megmondani, hogy mikor."
 
 
 
Minden bizonnyal a legismertebb Guns N’ Roses slágerek is elhangzanak majd a 2019-es VOLT Telekom Nagyszínpadán a fesztivál második napján, amikor a világ egyik legjobb gitárosa és az ő zenekara, a Slash Ft. Myles Kennedy & The Conspirators lép fel. A csapat tavaly ősszel adta ki legújabb lemezét, de nincs fesztiválos Slash koncert, amin nem játszanak olyan GN’R nótákat, mint például a Paradise City, a Welcome to the Jungle vagy a You Could Be Mine. 
 
 
Bergendy - Darabokra törted a szívem

Vendégkönyv

Ha erre jársz, szólj hozzá, mondj véleményt! :-)