Senior együttes

Aktuális

Titokban Budapesten járt Gene Simmons, a KISS basszusgitárosa! De egy olvasónk elkapta!

2014. december 18, Csütörtök
 
 

Bizonyára a legtöbb KISS rajongó irigyelni fogja Balassa László olvasónkat, akinek akkora szerencsében volt része december 12-én, hogy egy óriási véletlennek köszönhetően összefuthatott Gene Simmons-szal, a legendás KISS zenekar magyar származású basszusgitáros-énekesével. Íme Laci története:

Kedves Rock rajongók! Tisztelt KISS Hungary Army társaim!

Szeretnék megosztani Veletek egy nagyon meseszerű "harmadik típusú találkozást', mely a napokban, mint egy Karácsonyi ajándék esett meg velem és életem párjával. Együtt reggelizhettem a KISS együttes basszerjával Gene Simmons-szal! Hihetetlen nagy szerencsének köszönhetően egy régi ismerősöm pont abban a szállodában szállt meg, ahol Gene is titokban töltött el egy éjszakát.

2014. december 12-én este 10 órakor megcsörrent a mobilom, és a barátom jelentkezett. Tök nyugodt volt a hangja,  mert jómaga nem szereti a KISS-t.  De mivel engem ismer, és tudja milyen idióta vagyok ezért egyből tudta, mit jelent számomra, ha megosztja velem:  képzeld el Lackó, együtt lifteztem a ... Hotelben Gene Simmons-szal. Öltözz és tedd, amit tenned kell!

Én éppen aludni készültem, azt hittem álmodom. Azonban rögtön felébredtem, és izgatottan öltöztem. Természetes volt számomra, hogy rohanok és megpróbálom a lehetetlent. 36 éve nagyon sokszor álmodtam erről a pillanatról. Anno, amikor az általános iskolába bekerült az Unmasked bakelit lemez, az osztálytársam úgy mutatta meg nekünk a borítót, hogy minden egyes képkockát sorban egymás után jelenített meg, így azt hihettük, az utólsó képen kifestés nélkül - Unmasked - láthatjuk majd a tagokat. Természetesen csalódnunk kellett, de a zene azért kárpótolt...

Aztán késöbb, mikor láttam a Detroit Rock City című filmet, mely "rólunk" szól, már tudtam, rajtam kívül él még a Földön sok hozzám hasonló álmodozó. Kavarogtak a gondolatok míg 17 perc alatt 30 km-t megtettem a hotelig. Leparkoltam, de nem láttam semmi jelét annak, hogy a világ egyik leghíresebb basszerja itt tartózkodna. Nem volt tömeg, nem volt média, senki nem tudott semmiről. Az éjszakai pillangó azt hitte őket figyelem, semmi nem támasztotta alá az információ valódiságát.

Hideg volt, többszőr fel akartam adni. Hajnali négykor még mentem egy kört a hotel körül, de semmi. Van néhány barát, akit próbáltam elérni, a legjobban informáltak semmit nem tudtak, nagyon finoman adták tudomásomra, hogy hülye vagyok, menjek inkább aludni, olyan nincs, hogy Gene ilyen titokban megérkezhet.

Szomorúan, de hazaindultam. Ekkor már hajnali négy óra volt,lassan kezdett pirkadni. Nem tudtam elaludni, nejemet is felébresztettem már, Erika látta rajtam az őrlődést, és felöltözött. Indulás vissza! Crazy Night!

 

 

 

Bergendy - Darabokra törted a szívem

Vendégkönyv

Ha erre jársz, szólj hozzá, mondj véleményt! :-)